Nyheder

     16. oktober 2020

     Kom til fødselsdagsfest hos Autonorden

       Chefen fylder 60 år - men du får alle gaverne. Se mere om vores fødselsdagstilbud  her.

Blandt verdens 50 bedste

D. 9. juni modtog vi hos Autonorden, den eksklusive, globale pris Nissan Global Award. Endnu et udtryk for at det går den rigtige vej.

Nissan uddeler hvert år den prestigefyldte pris "Nissan Global Award" til de 50 bedste forhandlere blandt de cirka 10.000 forhandlere på globalt plan. 

Prisen gives til eliten af Nissan forhandlere, og understreger vigtigheden af kundetilfredshed hos forhandlerne.

Selvom prisen kunne lægge op til stor tilfredshed og skulderklap, vælger vi ikke at hvile på laurbærrene. Prisen er et stort incitament for at gå endnu hårdere til værks. 

Den fortæller at det vi gør, er det rigtige. Derfor kæmper vi videre i samme retning, og gør alt hvad der står i vores magt, for at fastholde priserne som Danmarks bedste forhandler, nordens bedste forhandler, samt en af de 50 bedste forhandlere i hele verden.​

Pladesmed fra Autonorden modtog sølvmedalje ved Håndværkerforeningens Medaljefest

Jacob Seeberg Lionborg, som for et halvt år siden blev udlært pladesmed hos Autonorden, har tirsdag d. 16. maj 2017 modtaget “Selskabets Sølvmedaille” med indskriften “Kundskab forædler: Flid belønner”. Medaljen blev tildelt af Det Massmannske Legat, som uddeler medaljen på baggrund af “Særlig dygtige nyuddannede håndværkssvende” ved den årlige Medaljefest på Københavns Rådhus.

Medaljefesten har fundet sted i 150 år, hvor kongehuset trofast har deltaget og overrakt medaljerne de sidste 90 år.

Yderligere modtog Jacob TEC Rejselegat, på baggrund af at have opnået særdeles flotte resultater gennem sine særlige kvalifikationer.

“Vi er stolte af at være en læreplads, som udvikler lærlinge i en sådan grad, at de modtager præmier af denne slags. Vores fokus på medarbejderne bærer tydeligt frugt, og vi er glade for at kunne fortsætte med at være et sted, som skaber en bæredygtig grobund for det dygtige håndværk som forventes i dag.” Fortæller direktør Kasper Norden.

Jacob har efter endt læreperiode, valgt at fortsætte som svend på pladeværkstedet hos Autonorden A/S.

ÅRETS NISSAN FORHANDLER 2016​

Autonorden er igen i år kåret som årets Nissan-forhandler. Dette skete ved et stort galla-event, Nissan Drive, i Kroatien d. 9. marts. 

Nissan Drive er et program, som hvert år belønner entusiasme, vision og integritet hos Nissans bedste forhandlere og deres medarbejdere. Vinderne er kendetegnet for at have givet en exceptionel kundeservice, og priserne afgøres primært af tilbagemeldinger fra kundeservice- og kundetilfredshedsmålinger.​

Til eventet blev der uddelt 6 priser til forhandlerne, hvoraf Autonorden er utrolig stolte over at kunne tage følgende priser hjem:

Årets forhandlerpris – salg: repræsenterer imponerende resulterer inden for salg, og viser samtidig at virksomheden er en fremragende Nissan mærke-ambassadør.

Årets bedste Nissan Forhandler - Danmark: viser at Autonorden har gjort et ekstraordinært arbejde det seneste år både i salgsafdelingen og i servicecenteret. Prisen fortæller om et usædvanligt stykke arbejde på alle fronter; før, under og efter salg samt plejen af kunder.

Årets bedste Nissan Forhandler –Nordic:

Prisen som Årets bedste forhandler i Danmark, Norge, Sverige, Finland og de baltiske lande understreger at Autonorden gør noget langt ud over det sædvanlige.

At modtage tre så store priser kræver ikke blot et godt salg, men en særdeles unik kundeservice fra start til slut. Autonorden er Nissan-ambassadør helt ind i hjertet. Det kræver en stor holdindsats fra hele virksomheden, at vinde tre så stor priser blandt de mange dygtige og målrettede forhandlere i hele norden.

”Vi ved, at den gode kundeoplevelse er altafgørende. Den er nødt til at være dit absolutte DNA i virksomheden. Vi er simpelthen så glade og stolte over vores medarbejdere, der hver dag brænder for at give vores kunder den service, som ligger til grund for disse flotte priser.” – fortæller Kasper Norden, som giver sine medarbejdere æren for de store priser. Han er stolt over de flotte resultater og glæder sig til at hæve niveauet yderligere:

“Vi er meget taknemmelige, og vi ved at de gode resultater forpligter. Vi har solgt Nissan i over 30 år, og vi vil blive ved med at forny os. 1. april åbner vi dørene til vores ny-renoverede Nissan salgsafdeling, som opfylder de allernyeste standarder for, hvad man kan forvente sig af et moderne showroom i 2017.”

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autonorden A/S

CVR: 71323919

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup

Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup

Åbningstider Salgsafdelingen

Mandag-Fredag​​

​09:00 - 17:30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

11:00 - 16:00

Åbningstider Servicecenter

Mandag-Fredag​​

​07:00 - 17:00​

Lørdag-Søndag

LUKKET​

facebook​ Følg os på Facebook

Cookie- og privatlivspolitik - klik her for at læse mere