Nyheder

d. 4. april 2017

Hæder til Autonorden

Autonorden har fået en masse fin ros af Motor Magasinet i 2017, efterfølgende Nissan Global Award. Artiklen kan læses her.

d. 12 juni ​2017

Blandt verdens 50 bedste

D. 9. juni modtog vi hos Autonorden, den eksklusive, globale pris Nissan Global Award. Endnu et udtryk for at det går den rigtige vej.

Nissan uddeler hvert år den prestigefyldte pris "Nissan Global Award" til de 50 bedste forhandlere blandt de cirka 10.000 forhandlere på globalt plan. 

Prisen gives til eliten af Nissan forhandlere, og understreger vigtigheden af kundetilfredshed hos forhandlerne.

Selvom prisen kunne lægge op til stor tilfredshed og skulderklap, vælger vi ikke at hvile på laurbærrene. Prisen er et stort incitament for at gå endnu hårdere til værks. 

Den fortæller at det vi gør, er det rigtige. Derfor kæmper vi videre i samme retning, og gør alt hvad der står i vores magt, for at fastholde priserne som Danmarks bedste forhandler, nordens bedste forhandler, samt en af de 50 bedste forhandlere i hele verden.​

d. 8 juni 2017

Fiat Tipo vinder Autobest 2016

​Fiat Tipo er blevet tildelt den prestigefyldte pris “Autobest 2016”. Baseret på 13 forskellige parametre, formår Tipo at vinde point mod konkurrenter som Opel Astra, Honda CVR og Mazda CX-3. Fiat Tipo er kort sagt “det bedste køb for prisen”, og sluttede derfor i front.

Der var ingen tvivl blandt de 26 motorjournalister. “Fiat Tipo er en fremragende bil med alle de egenskaber, som den største gruppe af europæiske bilkunder søger.” Den eftertragtede pris “Autobest 2016” er derfor gået til Fiat Tipo, som udmærker sig som en funktion bil. De mange smarte løsninger og stor rummelighed, maksimeres værdien for pengene. Det imødekommer ønskerne fra den klassiske europæiske kunde, samt gør det til en fordelagtig pris.

De 26 motorjournalister fra hele europa vurderer på blandt andet på: design, komfort, køreegenskaber og omkostninger. Dermed skal bilen, for overhovedet at gøre sig bemærket i konkurrencen, være det bedste køb for den almene forbruger. Og det er ikke første gang, at den uafhængige Autobest organisation er imponeret over Fiat. Hele tre gange er prisen gået til en Fiat-bil, siden 2003.

Derfor er vi enormt stolte hos Autonorden, over at repræsentere et sådant køretøj.

“Jeg er glad for prisen på Fiat Tipo’ens vegne. Igen tegner der sig et billede af, at Fiat laver biler som holder. Biler som møder kunden hvor kunden er, og er mere end bare et “A-til-B”-værktøj. Tipo’en er unik, flot og rummelig, samtidig med at prisen holdes fornuftig.” Fortæller vores Fiat Manger Rasmus Thalund.​

Pladesmed fra Autonorden modtog sølvmedalje ved Håndværkerforeningens Medaljefest

Jacob Seeberg Lionborg, som for et halvt år siden blev udlært pladesmed hos Autonorden, har tirsdag d. 16. maj 2017 modtaget “Selskabets Sølvmedaille” med indskriften “Kundskab forædler: Flid belønner”. Medaljen blev tildelt af Det Massmannske Legat, som uddeler medaljen på baggrund af “Særlig dygtige nyuddannede håndværkssvende” ved den årlige Medaljefest på Københavns Rådhus.

Medaljefesten har fundet sted i 150 år, hvor kongehuset trofast har deltaget og overrakt medaljerne de sidste 90 år.

Yderligere modtog Jacob TEC Rejselegat, på baggrund af at have opnået særdeles flotte resultater gennem sine særlige kvalifikationer.

“Vi er stolte af at være en læreplads, som udvikler lærlinge i en sådan grad, at de modtager præmier af denne slags. Vores fokus på medarbejderne bærer tydeligt frugt, og vi er glade for at kunne fortsætte med at være et sted, som skaber en bæredygtig grobund for det dygtige håndværk som forventes i dag.” Fortæller direktør Kasper Norden.

Jacob har efter endt læreperiode, valgt at fortsætte som svend på pladeværkstedet hos Autonorden A/S.

VIND BILLETTER TIL PRINCE-MINDEKONCERT I AMAGER BIO

I anledning af den internationale Prince-dag den 7. juni, hvor den afdøde artist Prince ville være fyldt 59 år fejres, mindes han og danses til. Autonorden har erhvervet sig 3 x 2 billetter, som vi udlodder til stor Prince Celebration i Amager Bio den 10. juni. Glæd dig til de tre musikalske lilla herrer, Prince musikerne André Cymone (The Revolution) og Morris Hayes (NPG) samt danske Søren Sko (Sko / Torp) m.fl., der vil synge deres yndlingssange med Prince live. (værdi 690 kr. pr. sæt.)

Konkurrenceregler

Konkurrencen slutter d. 29. maj 2017 kl. 10.00, hvor vinderen bliver kontaktet direkte af Autonorden. Der trækkes lod blandt alle de korrekte svar på spørgsmålet, som findes på vores Facebookside. Vinderne får billetter og tidspunkt for Meet & Greet ved ankomst i Amager bio ved indgangen den 10. juni 2017.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter o.l. Ved evt. aflysning bortfalder præmien - billetterne kan derfor ikke ombyttes til kontanter eller til øvrige arrangementer. Bemærk du skal selv sørge for transporten, hvis du vinder. Vinderne får billetter og tidspunkt for Meet & Greet ved ankomst i Amager bio ved indgangen den 10. juni 2017.

Læs mere om koncerten her:

http://www.ticketmaster.dk/event/prince-celebration-live-hyldest-feat-morris-hayes-andre-cymone-billetter/429073?camefrom=fb_wp_prince_celebration_2017

ÅRETS NISSAN FORHANDLER 2016​

Autonorden er igen i år kåret som årets Nissan-forhandler. Dette skete ved et stort galla-event, Nissan Drive, i Kroatien d. 9. marts. 

Nissan Drive er et program, som hvert år belønner entusiasme, vision og integritet hos Nissans bedste forhandlere og deres medarbejdere. Vinderne er kendetegnet for at have givet en exceptionel kundeservice, og priserne afgøres primært af tilbagemeldinger fra kundeservice- og kundetilfredshedsmålinger.​

Til eventet blev der uddelt 6 priser til forhandlerne, hvoraf Autonorden er utrolig stolte over at kunne tage følgende priser hjem:

Årets forhandlerpris – salg: repræsenterer imponerende resulterer inden for salg, og viser samtidig at virksomheden er en fremragende Nissan mærke-ambassadør.

Årets bedste Nissan Forhandler - Danmark: viser at Autonorden har gjort et ekstraordinært arbejde det seneste år både i salgsafdelingen og i servicecenteret. Prisen fortæller om et usædvanligt stykke arbejde på alle fronter; før, under og efter salg samt plejen af kunder.

Årets bedste Nissan Forhandler –Nordic:

Prisen som Årets bedste forhandler i Danmark, Norge, Sverige, Finland og de baltiske lande understreger at Autonorden gør noget langt ud over det sædvanlige.

At modtage tre så store priser kræver ikke blot et godt salg, men en særdeles unik kundeservice fra start til slut. Autonorden er Nissan-ambassadør helt ind i hjertet. Det kræver en stor holdindsats fra hele virksomheden, at vinde tre så stor priser blandt de mange dygtige og målrettede forhandlere i hele norden.

”Vi ved, at den gode kundeoplevelse er altafgørende. Den er nødt til at være dit absolutte DNA i virksomheden. Vi er simpelthen så glade og stolte over vores medarbejdere, der hver dag brænder for at give vores kunder den service, som ligger til grund for disse flotte priser.” – fortæller Kasper Norden, som giver sine medarbejdere æren for de store priser. Han er stolt over de flotte resultater og glæder sig til at hæve niveauet yderligere:

“Vi er meget taknemmelige, og vi ved at de gode resultater forpligter. Vi har solgt Nissan i over 30 år, og vi vil blive ved med at forny os. 1. april åbner vi dørene til vores ny-renoverede Nissan salgsafdeling, som opfylder de allernyeste standarder for, hvad man kan forvente sig af et moderne showroom i 2017.”

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autonorden A/S

CVR: 71323919

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup

Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup

Åbningstider Salgsafdelingen

Mandag-Fredag​​

​09:00 - 17:30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

11:00 - 16:00

Åbningstider Servicecenter

Mandag-Fredag​​

​07:00 - 17:00​

Lørdag-Søndag

LUKKET​

facebook​ Følg os på Facebook

Cookie- og privatlivspolitik - klik her for at læse mere