​Nissan x-trail - pris fra kr. 299.900,-

​Ny Nissan X-Trail er familens førstevalg, når der skal vælges luksus og stil.

Komfort og udstyr

Nissan X-Trail er den største Nissan på det danske marked. Med mulighed for både fem og syv sæder er Nissan X-Tail en model, der kan opfylde selv de største krav fra en krævende familie. Med et nyt, lækkert europæisk design er Nissan X-Trail en både flot og praktisk bil. X-trail er designet til både at kunne klare den daglige kørsel på asfalt, men når terrænet kalder er Nissan X-Trail også klar til det! 

Mulighed for firhjulstræk gør at bilen også kan bruges hvor andre må give op. Kørekomforten er i top med bl.a. "teatersæder" hvor niveauet øges for hver sæderække således at dem bagved har optimalt udsyn. NASA inspirerede forsæder gør at den lange køretur ikke føles så lang igen. Fire veludstyrerede modeller, VISIA, ACENTA , N-CONNECTA og TEKNA. Alle kendetegnet ved højt niveau af udstyr sammenlignet med resten af markedet. I TEKNA udgaven får du bl.a. lædersæder, automatisk parkeringssystem, navigation, 19" alufælge, bi-LED forlygter, automatisk op- og nedblænding af fjernlys og meget meget mere.

Motorer

Nissan X-Trail findes med en 163 hk benzinmotor med turbo. Denne motor er velegnet til den store bil, og oser af sagt og kraft. Et rigtig godt brændstofforbrug er kendetegnet ved både benzinmotoren, men også i diesel udgaven. Her findes nemlig en 130 hk diesel med hele 320 NM. Hvis bilen skal trække hestetrailer, båd eller andet tungt så må Nissan X-Trail trække hele 2.000 kg på krogen. 

Tilbehør

Til X-Trail findes der et væld af forskelligt eftermonteret udstyr. Gør bl.a. looket mere off road med en cross over pack og få det maskuline frem i bilen. Med 8 forskellige farver at vælge imellem, er der noget for enhver smag. Få desuden lækre alufælge og en masse kromudstyr til at fuldende looket i den nye Nissan X-Trail.

Nissan X-Trail fås også som van, hvor priserne starter fra kr. 229.505,- + moms. Nissan X-Trail van er absolut en model, der er værd at kigge på både som privat og som erhvervsdrivende.

Vi har altid biler på lager, så du kan se de forskellige muligheder som X-Trail giver dig. Besøg forretningen og lad dig forføre af den nye Nissan X-Trail. Book din prøvetur allerede i dag.

BOOK PRØVETUR

Pristliste

Leasingpriser

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autonorden A/S

CVR: 71323919

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup

Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup

mail_3​Send en mail til Autonorden:

Salgsafdelingen: Salg@autonorden.dk

Værksted: ​Mek@autonorden.dk

Pladeværksted: Plade@autonorden.dk

Reservedele:  Reservedele@autonorden.dk

Administration: Administration@autonorden.dk

Mandag-Fredag​​

​09:00 - 17:30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

11:00 - 16:00

Værksted

Mandag-Fredag​​

​07:00 - 17:00​

Lørdag-Søndag

LUKKET​

facebook​ Følg os på Facebook

Cookie- og privatlivspolitik - klik her for at læse mere