Ny Nissan Leaf - pris fra 229.900,-

Den nye Nissan LEAF 3.ZERO og 3.ZERO e+ kan nu bestilles. Oplev det nye infotainmentsystem i begge modeller og det nye, større batteri i 3.ZERO e+, som giver hele 385 km på en opladning* , så førerne kan køre længere ture og nyde godt af det udvidede europæiske netværk af CHAdeMO-lynopladere. Den nye e-drivlinje leverer desuden 150 hk og et drejningsmoment på 320 Nm, hvilket giver bedre acceleration og mere køreglæde.

Den nye Nissan LEAF er spækket med nytænkende teknologi inkl. ProPilot avanceret førerassistentsystem, som giver en mere sikker og komfortabel kørsel. ProPILOT benytter styring, bremser og hastighed til at assistere føreren til at holde en enkelt vognbane, ved såvel lav hastighed som i motorvejs fart. Ved kødannelse reduceres hastigheden automatisk og bilen standser helt, hvis trafikken går i stå. Når trafikken kommer i gang igen, starter bilen automatisk og følger efter det forankørende køretøj. Derudover byder det på ProPILOT Park, som udfører en automatisk parkering.

Den nye Nissan LEAF er også meget mere end blot en 100 % eldrevet bil. Den er en mobil strømforsyning komplet med den unikke to-vejs opladningsteknologi. Det betyder, at den kan sende energi tilbage som strømforsyning til samfundet med tilslutning i private hjem og kontorer. Den kan endda sende overskydende strøm tilbage og dermed stabilisere det lokale elnet takket være Nissans innovative bil-til-elnet-teknologi.​

Nissan LEAF specialudgave er særdeles veludstyret som standard med blandt andet alu-fælge, klimaanlæg, navigation, Apple Carplay samt alt i sikkerhed blandt andet intelligent nødbremse med fodgængergenkendelse der - som noget helt nyt – kan forudse kollisionsfare to biler frem. 

Specialudgaven kommer også med de helt nye funktioner ProPilot og e-Pedal som standard.​

LEASINGSPRISER

​​

BOOK PRØVETUR

E-PEDAL

MÆRK SPÆNDINGEN VED REN YDELSE

Accelerér, brems og stop helt op med bare én pedal. Ja! Den ukomplicerede e-pedal er alt, hvad du behøver i den nye Nissan LEAF. Den er enkel, sjov og giver dig også bedre kontrol.

PROPILOT

FÅ EN HJÆLPENDE HÅND, NÅR DU HAR BRUG FOR DET

ProPILOT, designet til flersporede motor- og landeveje, kan holde dig midt i vognbanen, mens den intelligente (adaptive) fartpilot holder afstanden til den forankørende bil. Med Traffic Jam Pilot kan den tilmed bremse og stoppe bilen ved trafikpropper eller køkørsel. Læs mere her.

PROPILOT PARK

SE MERE OMKRING DIG

Lad ProPILOT Park klare parkeringen for dig. Uden hænder, uden fødder – bare læn dig tilbage og nyd oplevelsen. Med ProPILOT Park bliver parkering en leg i den nye Nissan LEAF.

​*Rækkevidde v/bl. kørsel jf. WLTP

Book prøvekørsel

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autonorden A/S

CVR: 71323919

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup

Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup

Åbningstider Salgsafdelingen

Mandag-Fredag​​

​09:00 - 17:30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

11:00 - 16:00

Åbningstider Servicecenter

Mandag-Fredag​​

​07:00 - 17:00​

Lørdag-Søndag

LUKKET​

facebook​ Følg os på Facebook

Cookie- og privatlivspolitik - klik her for at læse mere