Ny Nissan Juke - pris fra kr. 199.990.-

Januar tilbud. Spar 10.000 kr. på alle nye Nissan modeller​

Komfort og udstyr

Som ved andre Nissan modeller er Juken ingen undtagelse! Her får du masser af udstyr for pengene. Den mest solgte model er Nissan Juke Acenta, med klimaanlæg, fartpilot, bluetooth telefonsystem, varme i forsæderne, elruder, elspejle, tågeforlygter og meget mere. Nissan Juke er den mindste Cross over model vi fører. Ved en Cross over er der tale om en høj bil, med samme køreegenskaber som en almindelig personbil. Dette gør at udsynet og indstigning er optimal. Selv med sådan en høj bil, har Nissan formået at få sportslige køreegenskaber ud af bilen.

Motorer

Nissan Juke er udstyret med den nyeste motorudgave fra Nissan. Det er den populære 117 hk turbomotor på benzin. Denne har en fantastisk moment, og kombinerer sportslige præstationer med en god brændstoføkonomi. Juke fås både med manuel og automatgear.

Tilbehør

Nissan Juke er definitionen af selvrealisering! De utallige muligheder for at vælge farvekombinationer ude som inde, gør at næsten ikke to Juke er ens. Alt fra farven på syningerne i sæderne til indlægene i fælgene kan vælges. Nissan Juke er derfor et designikon som bare venter på at du kommer i gang med den kreative process.

Hvis du vil høre mere om Nissan Juke, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan også blot bestille din prøvetur allerede i dag?!​

BOOK PRØVETUR

Prisliste​

Leasingpriser

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autonorden A/S

CVR: 71323919

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup

Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup

Grundet nye Covid-restriktioner har salgsafdelingen lukket for fysisk fremmøde.

Vi tilbyder virtuel fremvisning f.eks. på Messenger el. Facetime

Efter aftale tilbyder vi fremvisning og prøvekørsel på din adresse.  Kontakt os på telefon 32476000 eller via salg@autonorden.dk
Se mere om mulighederne her
 

Mandag-Fredag​​

​09:00 - 17:30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

11:00 - 16:00

BEMÆRK, VI HAR NORMALE ÅBNINGSTIDER PÅ VÆRKSTEDET

Mandag-Fredag​​

​07:00 - 17:00​

Lørdag-Søndag

LUKKET​

facebook​ Følg os på Facebook

Cookie- og privatlivspolitik - klik her for at læse mere