Nissan juke - pris fra kr. 181.120,-​

Nissan Juke er klassens frække dreng. Med forførende desing og sportslige køreegenskaber, er du altid sikret et smil på læben når du kører i den.​

Komfort og udstyr

Som ved andre Nissan modeller er Juken ingen undtagelse! Her får du masser af udstyr for pengene. Den mest solgte model er Nissan Juke Acenta, med klimaanlæg, fartpilot, bluetooth telefonsystem, varme i forsæderne, elruder, elspejle, tågeforlygter og meget mere. Nissan Juke er den mindste Cross over model vi fører. Ved en Cross over er der tale om en høj bil, med samme køreegenskaber som en almindelig personbil. Dette gør at udsynet og indstigning er optimal. Selv med sådan en høj bil, har Nissan formået at få sportslige køreegenskaber ud af bilen. I Nismo RS udgaven, er de sportslige egenskaber virkelig trukket frem i rampelyset.

Motorer

Nissan Juke er udstyret med de nyeste motorudgaver fra Nissan. Den mest populære er den 110 hk turbomotor på benzin. Denne har en fantastisk moment, og kombinerer sportslige præstationer med en god brændstoføkonomi. Juke fås både med manuel og automatgear. 

Tilbehør

Nissan Juke er definitionen af selvrealisering! De utallige muligheder for at vælge farvekombinationer ude som inde, gør at næsten ikke to Juke er ens. Alt fra farven på syningerne i sæderne til indlægene i fælgene kan vælges. Nissan Juke er derfor et designikon som bare venter på at du kommer i gang med den kreative process.

Hvis du vil høre mere om Nissan Juke, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan også blot bestille din prøvetur allerede i dag?!​

Book prøvetur

Autonorden A/S

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup


Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup
Tlf: 32 47 60 00
Mail:​ autonorden@autonorden.dk

Åbningstider​

Salgsafdelingen

Mandag-Fredag​

09:00 - 17:30​

Lørdag

Lukket

Søndag

11:00 - 16:00

Servicecenter

Mandag-Fredag​

07:00 - 17:00​

Lørdag og Søndag

Lukket

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt