Nissan e-nv200 evalia - pris fra kr. 337.748,-​

Nissan E-NV200 er dit svar på en elbil hvor der er masser af plads og komfort. Fås som van eller med både 5 og 7 sæder.​

Komfort og udstyr

i en Nissan E-NV200 får du den plads, som der ikke findes i andre elbiler. Denne version kan fås med både 5 og 7 sæder, hvilket gør den yderst anvendelig. I en Nissan E-NV200 får du en høj komfort og gode køreegenskaber. Batteriet er placeret i bunden af bilen, som gør at bilen ikke er vindfølsom og ligger godt på vejen. Her får du ingen motorstøj! E-NV200 fås i to udstyrsniveauer hhv. Combi og Evalia. Priserne starter fra kr. 337.748,- i udstyrsniveauet Combi. Her får du navigation, regnsensor, tågeforlygter, sædevarme og meget mere. Nissan E-NV200 er helt klart en prøvetur værd.

Motorer

Nissan E-NV 200 er udstyret med en elmotor, der yder 254 NM drejningsmoment allerede fra 0 omdr./min. Dette betyder at der er en rigtig god og jævn acceleration i bilen. Rækkevidden på bilen er opgivet til 200 km. I denne bil får du mulighed for flere former for ladning. Bilen kan lades ved blot at benytte en elmindelig stikkontakt med jordforbindelse. Desuden kan den lades via an hjemmelader, som kan sættes op i husstanden. Flere steder i landet er opsat quickchargere som kan lade bilen lynhurtigt, så ventetiden bliver så minimal som muligt.

Elbilscenter

Autonorden er specialister i Nissan E-NV200. Som den første forhandler i Danmark har vi erfaringen til at rådgive dig i købsprocessen af en elbil. Vi leverer Nissan E-NV200 til hele landet, og er kendt i branchen for vores indsats på området. Autonorden er den eneste udnævnte ekspert forhandler af elbiler fra Nissan i Danmark.

Hvis du vil høre mere om Nissan E-NV200, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan også blot bestille din prøvetur allerede i dag?!

​​

BOOK PRØVETUR

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autonorden A/S

CVR: 71323919

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup

Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup

mail_3​Send en mail til Autonorden:

Salgsafdelingen: Salg@autonorden.dk

Værksted: ​Mek@autonorden.dk

Pladeværksted: Plade@autonorden.dk

Reservedele:  Reservedele@autonorden.dk

Administration: Administration@autonorden.dk

Mandag-Fredag​​

​09:00 - 17:30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

11:00 - 16:00

Værksted

Mandag-Fredag​​

​07:00 - 17:00​

Lørdag-Søndag

LUKKET​

facebook​ Følg os på Facebook

Cookie- og privatlivspolitik - klik her for at læse mere