Ny Nissan Ariya - priser ukendt

Ultimo 2021 kommer der en ny, elektrisk crossover fra Nissan.​

Japanske Nissan er blandt de absolutte pionerer inden for elbiler og vi ser frem til at den helt nye Ayria lander hos Autonorden.

Klik her og skriv dig på interesselisten, så få får du besked, når der er nyt om Ariya​

ARIYA er bygget på en helt ny EV platform,. Og ARIYA er det ultimative billede på Nissan Intelligent Mobility, der er firmaets strategi for udvikling af bilen, med nul udslip af emission og ingen dødsulykker, som det ultimative mål for fremtiden.


ARIYA er Nissans ultimative bud på en ny stil og teknologi, der æstetisk og funktionelt supplerer hinanden. Den elektriske platform fjerner fundamentale forhindringer, og giver designerne mulighed for en helt ny tilgang til at anvende eksisterende komponenter.

ARIYA viser også Nissans nye design filosofi med Nissan Intelligent Mobility som omdrejningspunkt. Design filosofien er baseret på noget, Nissan kalder: tidsløs japansk futurisme, der er karakteriseret ved noget markant japansk; udført i en enkel men kraftfuld moderne form.

Kabinen i ARIYA er designet, så den er både effektiv og komfortabel. Interiøret minder om en elegant café lounge, hvilket er muligt med den nye elbils-platform. Og det gør også ARIYA kabinen til en af de mest rummelige i klassen.

Den kompakte elmotor har også gjort det muligt at placere klimakontrol systemet i motorummet og dermed givet designerne mulighed for at anvende hele kabinens længde uden forhindringer, så som f.eks. en traditionel kardantunnel igennem bilen. Samtidig giver det flade gulv mulighed for at placere batteriet i bunden af chassiet. Så på trods af ARIYAs slanke profil har passagerer masser af benplads og let adgang til såvel for- som bagsæder.

Den støjsvage elmotor og masser af brug af lydisolerende materialer giver en ekseptionel støjsvag kabine, hvor alle kan slappe af og nyde det stress-frie og lounge-agtige rum.

ARIYA er udstyret med et minimalistisk instrumentpanel. Det er fri for knapper og kontakter, der normalt findes i konventionelle biler. De primære klimakontrol funktioner er integreret i midten i form af en hapisk kontakt, der føles som en fysisk kontakt, ved at den vibrerer, når den røres. Knapperne er kun synlige, når bilen er tændt, hvilket tilfører kabinen et højt niveau af teknologi og luksus.

I midten af instrumentpanelet er der et opbevaringsrum og en fold-ud bakke. Midterkonsollen kan indstilles og gemmes i forhold til førerens ønsker.

Bagsæde passagerne har masser af hoved- og benplads og den flade bund i kabinen giver mulighed for at krydse benene og slappe helt af. De tynde forsæder er placeret ved B-stolpen og har et stort udsyn. ARIYA kan også fås med soltag, der lysner kabinen endnu mere.


Læs seneste pressemeddelelse om Nissan Ayria

Se mere om Nissan Ayria

ARIYA første crossover elbil

ARIYA er Nissans første coupé crossover elbil. Med en rækkevidde op til 500 km. er ARIYA den perfekte partner både i hverdagen og til feriekørsel.

Nyt logo

Det er den første produktionsmodel, der viser Nissans nye elbils-logo. Den er også første skridt på vejen mod nye standarder med elektrificering, optimerede platforme og trådløs AI teknologi

Nissan Intelligent Mobility

Nissan Intelligent Mobility er baseret på tre grundpiller (Intelligent Power, Intelligent Drive og Intelligent Integration), og i ARIYA kombineres avanceret elbils-teknologi med et nyt niveau af trådløs opkobling. Alt sammen noget, der giver en helt ny form for køreoplevelse.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autonorden A/S

CVR: 71323919

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup

Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup

mail_3​Send en mail til Autonorden:

Salgsafdelingen: Salg@autonorden.dk

Værksted: ​Mek@autonorden.dk

Pladeværksted: Plade@autonorden.dk

Reservedele:  Reservedele@autonorden.dk

Administration: Administration@autonorden.dk

Mandag-Fredag​​

​09:00 - 17:30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

11:00 - 16:00

Værksted

Mandag-Fredag​​

​07:00 - 17:00​

Lørdag-Søndag

LUKKET​

facebook​ Følg os på Facebook

Cookie- og privatlivspolitik - klik her for at læse mere