Ny Nissan Qashqai - pris fra 274.980 kr.

Tredje generation af den kompakte crossover, Nissan Qashqai er her NU


Qashqai har været sammenligningsgrundlaget i segmentet, hvor der er kommet mange konkurrenter til, siden introduktionen tilbage i 2007. Siden da har modellen været et kæmpe hit og er blevet solgt i mere end tre millioner eksemplarer. Den nuværende udgave, der kom til salg i Europa i 2017, er alene blevet solgt i over en million eksemplarer. I Danmark har vi solgt ca. 36.000 Qashqai siden introduktionen i 2007.

Nytænkende effektivitet

Nissan Qashqai bliver tilgængelig med en 1.3 DiG-T benzinmotor med mild hybrid teknologi samt Nissans nytænkende og prisvindene e-POWER drivline for første gang i Europa. e-POWER benytter sig af teknologier fra virksomhedens elbils-pioner Nissan LEAF.

e-POWER systemet i den nye Nissan Qashqai er udviklet specielt til denne model, så den lever op til de europæsike forbrugeres skrappe krav. Qashqai med e-POWER er både brændstofsøkonomisk og har lav udledning af emission. Den vil samtidig være sporty med en hurtig accelleration og høj effekt.

Med både to- og firehjulstræk, seks trins manuel gearkasse eller syv trins nyt Xtronic automatgear, og den eldrevne motor i kraft af e-POWER teknologien, tilbyder den nye Qashqai noget for enhver smag.

CMF-C platform

Den nye CMF-C platform repræsenterer seneste nyt inden for stuktur og teknologi. Ingeniørerne ønskede at fastholde propertionerne fra den nuværende Qashqai selvom den nye blive mere rummelig. Brugen af "Ultra High Strengths Steel (UHSS)" er øget med 50% i den nye Qashqai. Det giver et lettere karrosseri, men dog 41% mere stift end den nuværende model. Resultatet er en mere raffineret og bedre komfort og køreegenskaber. Vægtreduktion har været et af fokusområderne. Bagsmækken er nu lavet af komposit materiale, som alene sparer 2,6 kg. For- og bag-dørene, forkofangerne og taget er nu lavet af aluminium, der giver en vægtbesparelse på 21 kg. Men de nye materialer giver også højere sikkerhed, da de absorberer energien bedre i tilfælde af en ulykke.

Ny affjedring og styreegenskaber

Køreoplevelsen i den nye Qashai vil stadig være i top. Den nye CMF-C platform giver en forbedret stivhed i karrosseriet uden at gå på kompromis med affjedringen. Det giver en øget respons fra føreren sammen med en mere stabil kørsel på ujævne veje.

CMF-C platformen har også gjort det muligt at tilføje en opdateret Macpherson afstivning for og bag. Den forhjulstrukne Qashqai med 19" hjul vil få et torsion hjulophæng. Og versionerne med 20" hjul samt firehjulstræk bliver udstyret med et avanceret multi-link ophæng.

Torsion hjulophænget giver en bedre absorbering ved ujævnheder i vejen og mindsker samtidig støjen, og giver alså en mere afbalanceret og støjsvag kørsel på alle typer veje.

Davis Moss, Region Senior Vice President Research and Development, Africa, Middle East, India, Europe and Oceania (AMIEO) udtaler: "Vores ingeniører har benchmarket et udvalg af C-segment hatchbacks såvel som konkurrentbiler. De har testet tusindevis af kilometer på vejene og på baner igennem Europa og er dermed kommet frem til den bedste føre og køre balance

Læs seneste pressemeddelelser om den nye QASHQAI

Se mere om den nye ​QASHQAI​

Hent ny Nissan QASHQAI prisliste

HENT NY NISSAN QASHQAI privatleasing PRISLISTE

Hent ny Nissan Qashqai brochure

Oplev videogennemgang af den helt nye Nissan Qashqai
​Præsenteret af Nissans marketingchef: Steffen Nederby Høj. Optaget i marts måned 2021 hos Autnorden.

Total gennemgang af den nye Nissan Qashqai
​(ca. 22 minutter)

Oplev en total gennemgang af den nye Nissan Qashqai, hør alt om forbedringer, udstyr, teknologi mv. ​

Design og komfort i den nye Nissan Qashqai
​(ca. 6 minutter)

Oplev de vigtigste ændringer og forbedringer ang. størrelse, design og komfort i den nye Nissan Qashqai

Nye motorer og ny teknologi i den nye Nissan Qashqai (ca. 6 minutter)

Oplev en gennemgang af den nye og innovative motorteknologi i den nye Nissan Qashqai

Intelligent kraft til en foranderlig verden

Oplev kørsel med en spænding som aldrig før med to nye drivliner. Qashqais nye milde hybrid-drivline forbedrer effektiviteten. Qashqai med futuristisk e-POWER-drivline kombinerer elektrisk køretøjsteknologi med bekvemmelighed og kendskabet fra en benzinmotor. Alt dette for at give en kørsel med øjeblikkelig acceleration. Nyd en næsten lydløs, elegant og uovertruffen køreoplevelse.

Endnu en gang helt sin egen

Qashqai er altid førende på design og præsenterer en ny vision for SUV’en med muskuløse proportioner, strålende LED-lys og massive 20-tommer alufælge. Med flere farver end nogen anden crossover er du også sikker på at skille dig ud fra mængden.

Ny Qashqai med personlighed og stil

Denne ny Qashqai fremhæver de coupélignende linjer. Fordi en Qashqai er lavet til at skille sig ud. Glæd dig til at opleve et væld af spændende farver og muligheder i den nye Nissan Qashqai

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autonorden A/S

CVR: 71323919

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup

Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup

mail_3​Send en mail til Autonorden:

Salgsafdelingen: Salg@autonorden.dk

Værksted: ​Mek@autonorden.dk

Pladeværksted: Plade@autonorden.dk

Reservedele:  Reservedele@autonorden.dk

Administration: Administration@autonorden.dk

Mandag-Fredag​​

​09:00 - 17:30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

11:00 - 16:00

Værksted

Mandag-Fredag​​

​07:00 - 17:00​

Lørdag-Søndag

LUKKET​

facebook​ Følg os på Facebook

Cookie- og privatlivspolitik - klik her for at læse mere