Komfort og udstyr

Komforten i den nye Nissan Qashqai er helt i top! Med en høj indstigning og et godt udsyn, giver bilen en dejlig fornemmelse af overskud i trafikken. NASA-inspirerede forsæder giver den ultimative støtte til kroppen ved længere ture, hvilket gør at blodcirkulationen forbedres. Den nye Qashqai er alt hvad du kan ønske dig i en moderne bil. Den nye Nissan Qashqai er konstrueret efter flere års research og dataindsamling fra de tidligere modeller. Vælg mellem seks forskellige udstyrsniveauer.

I Nissan Qashqai findes der ikke en "skrabet" version. Du finder som minimum 5★ i EURO Ncap test, fartpilot, aircondition, 4 x elruder, elspejle med varme, bluetooth telefonanlæg med musik streaming, varme i forsæderne og meget, meget mere. I topudgaven Tekna+ får du bl.a. panorama-glastag, bi-LED forlygter, navigation med 360° kamerasystem, nøglefri betjening, 19" alufælge, automatisk parkeringssystem, Nissan safety shield system mm. Der er en grund til at Nissan Qashqai er den mest solgte crossover på markedet, og at den bliver kaldt den "originale"!

Motorer

Mange spændende motorer findes til den nye Nissan Qashqai. Vælg mellem to benzin og to diesel motorer. Benzinmotorerne yder hhv. 140 hk og 160 hk - begge med turbo, for at give den optimale fornemmelse og brændstoføkonomi. Den stærke dieselmotor yder 115 hk. Qashqai findes både med manuel og automatgearkasse. Ydermere kommer modellen med tilvalg af firhjulstræk. Den stærke 160 hk benzin må trække hele 1.500 kg med anhængertrækket. Motorerne er blide og støjsvage, så du oplever ægte luksus ved at køre i bilen - ved både korte og lange ture. Prøv selv!

Tilbehør

Med valget imellem en masse eftermonteret udstyr, er det blot at gå i krig med kataloget. Flere forskellige fælge, kromlister og udstyr til både indvendigt og udvendigt. Med mange forskellige udvendige farver at vælge imellem, og et hav af muligheder for individualisering er der noget for enhver smag.

Nissan Qashqai fås også som van - uden bagsæder. Nissan Qashqai van er absolut en model, der er værd at kigge på både som privat og som erhvervsdrivende.

Autonorden er kåret som årets Qashqai-forhandler, og det forpligter. Vi er specialister i den nye Nissan Qashqai, og ved hvad vi taler om. Lad os hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi har altid mange biler på lager, både nye og lettere brugte! Book din prøvetur i dag, og få en oplevelse i hele Danmarks crossover.

BOOK PRØVETUR

Prisliste​

Leasingpriser

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autonorden A/S

CVR: 71323919

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup

Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup

Åbningstider Salgsafdelingen

Mandag-Fredag​​

​09:00 - 17:30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

11:00 - 16:00

Åbningstider Servicecenter

Mandag-Fredag​​

​07:00 - 17:00​

Lørdag-Søndag

LUKKET​

facebook​ Følg os på Facebook

Cookie- og privatlivspolitik - klik her for at læse mere