Nissan Micra - pris fra kr. 149.070,-

​En spændende bil, som indeholder alt hvad du kan forvente af en moderne bil.

Bemærk: Fuld sikkerhedspakke på alle modeller

Nissan Micra har fået 5 stjerner i Euro-Ncap. Årsagen hertil er blandt andet den store sikkerhedspakke, der består af intelligent vognbaneassistent, -nødbremse med fodgængergenkendelse, aut. nedblænding af fjernlys.​

Komfort og udstyr

Komforten er høj i den nye Nissan Micra. Med priser fra kr. 149.070- får du i denne bil et hav af udstyr og pladsforhold. Af udstyr i den mindste udgave kan nævnes: fjernbetjent centrallås, LED-kørelys, 5★ i EURO Ncap, regnsensor, ratbetjent musikanlæg, USB- og AUX-indgang til musik, bluetooth, 5 døre, elruder, armlæn foran og meget mere.

I Nissan Micra får du et bagagerum på hele 300 liter. Hvis sæderne lægges ned opnår du hele 1.004 liter. Med fem døre som standard er indgangsforholdene optimale i den nye Nissan Micra. Nissan Micra findes i fire udstyrsniveauer. Hvis du går all in, fås den med navigation, BOSE, nøglefri betjening, alufælge, 360° kamera og meget mere.

Motorer

Nissan Micra finder du to motorer, som yder mere end forventet. Gearingen i den manuelle gearkasse er yderst behagelig, da der er langt mellem gearskiftene, hvilket gør at der ved bykørsel ikke hele tiden skal skiftes gear når man accelerere. 

​Tilbehør

Til Nissan Micra kan vælges 10 forskellige farver. Sammen med de mange flotte detaljer uden på og inde i bilen, og et væld af ekstraudstyr - kan du sammensætte din helt egen Micra. Pyntelister, spejlkapper, indvendigt udstyr, fås i mange forskellige farver og former.

Nissan Micra har eksisteret i over 30 år, og det er ikke uden grund at bilen forbliver populær! Hvis du vil være en del af denne popularitet, så book en prøvetur hos Autonorden, og lad os guide dig gennem de mange muligheder. Vi glæder os til at hilse på dig.​

​​

BOOK PRØVETUR

Prisliste​

Leasingpriser

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autonorden A/S

CVR: 71323919

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup

Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup

mail_3​Send en mail til Autonorden:

Salgsafdelingen: Salg@autonorden.dk

Værksted: ​Mek@autonorden.dk

Pladeværksted: Plade@autonorden.dk

Reservedele:  Reservedele@autonorden.dk

Administration: Administration@autonorden.dk

Mandag-Fredag​​

​09:00 - 17:30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

11:00 - 16:00

Værksted

Mandag-Fredag​​

​07:00 - 17:00​

Lørdag-Søndag

LUKKET​

facebook​ Følg os på Facebook

Cookie- og privatlivspolitik - klik her for at læse mere