Købsguide - FAQ

Her kan du finde de mest stillede spørgsmål, som vi støder på i hverdagen, samt svar på disse.

Vi vil hos Autonorden godt være din foretrukne samarbejdspartner, når det handler om den første eller næste bil. For at klæde dig bedre på, har vi nedenfor samlet de mest stillede spørgsmål. Vi har givet vores svar på disse. Er der et spørgsmål som ikke er besvaret ordentligt, eller har du et andet spørgsmål - så er du selvfølgelig meget velkommen til at stille det.​​

Benzin / diesel - hvornår skal jeg vælge det ene frem for det andet?

En dieselbil egner sig godt til pendlerkørsel. Problematikken i moderne dieselmotorer ligger i det partikelfilter som er monteret på udstødningsrøret. Hvis bilen ikke kommer ud og køre lange ture, vil man opleve at filteret soder til. Hvis dette sker, skal det renses på et værksted og i værste fald skiftes. Det er vigtigt at understrege at der ikke er entydige svar til dette spørgsmål, men hvis dit kørselsmønster primært er bykørsel med korte ture, så skal du vælge en benzinmotor. 

Antallet at kilometer pr. år er ikke en guideline til om der skal vælges benzin eller diesel. Hvis du kører få kilometer om året, men de kilometer er fordelt på længere ture, så kan du sagtens vælge en dieselbil. Oftest er dieselbiler dyrere i anskaffelse end biler med benzinmotor. Der vil derfor også være et økonomisk perspektiv. Dieselbiler kører typisk også længere på literen, og så er det oftest også sådan at benzin er dyrere end diesel på tankstationerne.

Er den nye bil undervognsbehandlet?

Alle biler bliver behandlet i undervognen fra fabrikken. Med Nissan og Fiat er dette ingen undtagelse. Dog er bilerne ikke behandlet på samme måde som hos de udbydere af undervognsbehandling som vi kender. Vi anbefaler at bilen undervognsbehandles hvis du som kunde ønsker at beholde din bil en længere periode. Behandlingen fra fabrikken er ikke målrettet mod vores klima, hvilket gør at det er et tyndt lag som vil forsvinde forholdsvist hurtigt. Med sne, regn, salt og grus så anbefaler vi en undervognsbehandling inden for det første år af bilens levetid. Hos Autonorden benytter vi vores lokale udbyder af Dinitrol.

Android Auto

Der findes desværre ikke en dansk officiel version af Android Auto. FDM har forklaret hvad man skal gøre: https://fdm.dk/nyheder/bilist/2019-05-sadan-far-du-android-auto-pa-dansk


Finansiering, hvad koster den om måneden?

Hos os kan du få din nye eller brugte bil finansieret. Den månedlige ydelse afhænger af bilens pris, udbetaling, løbetid og rentemodel (variabel eller fast). For mere information om finansieringsmuligheder, henvises til vores artikel om billån.

Levering af den nye bil - hvor hurtigt kan jeg få den?

Hvis vi har den pågældende bil på lager - ny eller brugt, så kan bilen typisk leveres indenfor et par hverdage. Vi er dog meget fleksible mht. levering af bilen. Vi har altid et stort lager af nye biler, og vi prøver at bestille hjem i forskellige modeller, så leveringstiden gerne skulle blive formindsket. Skulle det ske at vi skal bestille en ny bil fra fabrikken, vil det være fra sag til sag mht. leveringstiden.​

Hjultype - kan jeg vælge f.eks. vinterhjul fra fabrikken?

Alle nye biler, som bliver leveret vil komme hjem med sommerhjul. Ønsker du som kunde at din nye bil skal have vinterhjul eller helsårsdæk, skal dette eftermonteres fra vores værksted. Vi anbefaler altid at tilkøbe et komplet sæt vinterhjul til din nye bil. På den måde vil din bil altid have de mest forsvarlige dæk på til sæsonen. Vi hjælper gerne med tilbud på vinterhjul.

Byttebil - køber i den?

Hvis du har en bil som du gerne vil have skal indgå i en handel, så lad os kigge på den. Vi kan give et bud på alle slags biler, og hjælper gerne med at tage den i bytte på en ny eller brugt bil.

Forsikring - tilbyder i det?

Hos Autonorden tilbyder vi gennem Fiat og Nissan attraktive forsikringsløsninger på din nye eller brugte bil. Kontakt os gerne for at høre hvad prisen er på netop din nye bil!

Hvad koster et serviceeftersyn?

De forskellige mærker kører med forskellige vedligeholdelsesplaner på de enkelte modeller. Prisen på service kan derfor variere efter model, årgang og kilometer. Hvis du vil høre mere om et serviceeftersyn til netop din bil, så spørg vores værksted. Du har også muligheden for at tegne en serviceaftale, så du kender dit faste budget til vedligeholdelse af din bil. Se mere her.

Hvorfor giver man mere for en metallak?

Der er tillæg på en bil hvis den vælges med metallak. Grunden er at det er en dyrere lakering, idet der er små metalnister inde i lakken. Det gør den mere modstandsdygtig overfor småridser samt UV stråling fra solen. Da metallakken er "monteret" fra fabrikken, gælder der regler for moms og registreringsafgift. Metallakken er derfor beskattet som fabriksmonteret ekstraudstyr.

Tilbyder i serviceaftale?

Hos Autonorden har vi udviklet vores egen serviceaftale, der sikrer dig som kunde mod uventede omkostninger. Vores aftale dækker nemlig både service og vedligeholdelse. Alle reservedele og arbejdsløn er inkluderet. Vi kan tilbyde aftalen med betaling pr. måned, pr. kvartal, halvårlig eller årlig betaling. Se mere om vores service aftale her.​​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autonorden A/S

CVR: 71323919

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup

Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup

mail_3​Send en mail til Autonorden:

Salgsafdelingen: Salg@autonorden.dk

Værksted: ​Mek@autonorden.dk

Pladeværksted: Plade@autonorden.dk

Reservedele:  Reservedele@autonorden.dk

Administration: Administration@autonorden.dk

Mandag-Fredag​​

​09:00 - 17:30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

11:00 - 16:00

Værksted

Mandag-Fredag​​

​07:00 - 17:00​

Lørdag-Søndag

LUKKET​

facebook​ Følg os på Facebook

Cookie- og privatlivspolitik - klik her for at læse mere