Fiat Tipo - pris fra kr. 159.990,-​

Fiat Tipo er alt hvad du kan forvente af en familiebil – hvad enten du søger en hatchback/5-dørs eller en stationcar.

Kør ny - Betal i 2021

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og hos Fiat vil vi gerne hjælpe dig og din familie med at få den bedst mulige sommerferie. Derfor giver vi nu en unik mulighed for at køre på sommerferie i en spritny Tipo Station Wagon Street eller Tipo 5-dørs Street uden at betale noget som helst før i 2021.

Vi tilbyder et begrænset antal af denne veludstyrede bil med lækre detaljer som 16’’ sorte alufælge, LED-kørelys og tonede ruder bagtil. Hertil kommer en generøs mængde standardudstyr – bl.a. automatisk nødbremse, seks airbags, fartpilot og fartbegrænser, ratbetjent Uconnect radio med USB/AUX og City Servostyring, der gør det nemt at køre i byen. Og med Fiat Tipo får du tilmed et af klassens mest rummelige bagagerum på op til 440 liter i 5-dørs-udgaven og 550 liter i Station Wagon.

Oplev Fiat Tipo, som byder på italiensk stil, høj komfort samt masser af plads, teknologi og praktiske løsninger.

Tipo 5-dørs Street fås for bare 159.990 kr., og har du brug for endnu mere plads, fås Tipo Station Wagon Street for blot 169.990 kr.

FINANSIERING HELT UDEN UDBETALING

TIPO STATION WAGON STREET

Udbetaling 0 kr.

Mdl. ydelse 2.456 kr. i 89 mdr.

Samlet løbetid 96 mdr. (Ingen ydelse de første 7 mdr.)

Variabel rente 3,95%

ÅOP 5,74%

Samlet kreditbeløb 169.990 kr.

Samlede kreditomk. 48.594 kr.

Samlet tilbagebetaling 218.584 kr.

Finansiering via FCA Capital. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet. Betinget af kreditgodkendelse. Gælder t.o.m. 30.06.2020.

Komfort og udstyr

Fiat Tipo fås i henholdsvis 5-dørs/hatchback version, eller som stationcar. Størrelsen på bagagerummet varerier altså fra 440 liter til 550 liter. Kabinen er designet, så det er komfortabelt at sidde op til fem voksne på over 1,85 meter. Alle detajler på Tipo Hatchback, fra de 5-døre, LED-kørelyset, den store brede kølergrill med kromdetaljer og de svungne linjer fra motorhjelmen over taget til hækspoileren, glider elegant og harmonisk sammen i den overordnede arkitektur. Et design, der vil blive lagt mærke til.

Begge versioner kommer i tre udstyrsniveauer.

Pop; som byder på blandt andet fjernbetjent centrallås, højdejusterbart sæde, AirCondition, varme i spejlene og splitbagsæde. Hernæst finder vi Tipo Easy.

Easy tilbyder, foruden Pops udstyr, også LED-kørelys, El-betjente ruder bagi, armlæn til føresædet, 5" display med Uconnect + bluetooth og sædevarme. Sidst, men absolut ikke mindst, har vi Tipo Lounge.

Lounge-modellen byder yderligere på regn- og lyssensor, automatisk klimaanlæg, fartpilot, og et flot 7" Uconnect display, som blandt andet byder på Apple CarPlay.

Motorer

Tipo kommer med to forskellige 1.4 liters benzinmotorer. Enten en 95 hk, som kører 17,5 km/liter, eller en 120 hk turbo, som bevæger sig 16,7 km/liter.

Dertil leveres Tipo også med dieselmotor. Her udmærker Tipo sig ved igen at have to motorer: henholdsvis en 1.3 liters dieselmotor med 95 hk, og en 1.6 liters dieselmotor, med 120 hk.

Tilbehør

Foruden ovennævnte udstyr tilbydes der naturligvis en række andet tilbehør til bilen. Der kan tilkøbes sikkerhedspakker, bakkamera, tonede ruder og adaptiv fartpilot.

​Fiat Tipo kan testes, køres og købes hos Autonorden, som er din Fiat forhandler i København. Vi har åbent alle ugens dage, så book endelig en prøvetur i en Fiat Tipo, og lad os guide dig igennem de forskellige muligheder som Fiat Tipo byder på. Vi tilbyder billig finansiering både med og uden udbetaling. 

Vi kan ligeledes tilbyde forsikring og serviceaftale, så du kan have ro i sindet, når du køber bil hos os.​

Desuden tilbyder vi også leasing af Fiat Tipo, fra 2.995,- om måneden, med 4.995,- i førstegangsydelse.

BOOK PRØVETUR

Prisliste​

Leasing prisliste​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autonorden A/S

CVR: 71323919

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup

Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup

Grundet nye Covid-restriktioner har salgsafdelingen lukket for fysisk fremmøde.

Vi tilbyder virtuel fremvisning f.eks. på Messenger el. Facetime

Efter aftale tilbyder vi fremvisning og prøvekørsel på din adresse.  Kontakt os på telefon 32476000 eller via salg@autonorden.dk
Se mere om mulighederne her
 

Mandag-Fredag​​

​09:00 - 17:30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

11:00 - 16:00

BEMÆRK, VI HAR NORMALE ÅBNINGSTIDER PÅ VÆRKSTEDET

Mandag-Fredag​​

​07:00 - 17:00​

Lørdag-Søndag

LUKKET​

facebook​ Følg os på Facebook

Cookie- og privatlivspolitik - klik her for at læse mere