Fiat Tipo - pris fra kr. 159.990,-​

Fiat Tipo er alt hvad du kan forvente af en familiebil – hvad enten du søger en hatchback/5-dørs eller en stationcar.

Komfort og udstyr

Fiat Tipo fås i henholdsvis 5-dørs/hatchback version, eller som stationcar. Størrelsen på bagagerummet varerier altså fra 440 liter til 550 liter. Kabinen er designet, så det er komfortabelt at sidde op til fem voksne på over 1,85 meter. Alle detajler på Tipo Hatchback, fra de 5-døre, LED-kørelyset, den store brede kølergrill med kromdetaljer og de svungne linjer fra motorhjelmen over taget til hækspoileren, glider elegant og harmonisk sammen i den overordnede arkitektur. Et design, der vil blive lagt mærke til.

Begge versioner kommer i tre udstyrsniveauer.

Pop; som byder på blandt andet fjernbetjent centrallås, højdejusterbart sæde, AirCondition, varme i spejlene og splitbagsæde. Hernæst finder vi Tipo Easy.

Easy tilbyder, foruden Pops udstyr, også LED-kørelys, El-betjente ruder bagi, armlæn til føresædet, 5" display med Uconnect + bluetooth og sædevarme. Sidst, men absolut ikke mindst, har vi Tipo Lounge.

Lounge-modellen byder yderligere på regn- og lyssensor, automatisk klimaanlæg, fartpilot, og et flot 7" Uconnect display, som blandt andet byder på Apple CarPlay.

Motorer

Tipo kommer med to forskellige 1.4 liters benzinmotorer. Enten en 95 hk, som kører 17,5 km/liter, eller en 120 hk turbo, som bevæger sig 16,7 km/liter.

Dertil leveres Tipo også med dieselmotor. Her udmærker Tipo sig ved igen at have to motorer: henholdsvis en 1.3 liters dieselmotor med 95 hk, og en 1.6 liters dieselmotor, med 120 hk.

Tilbehør

Foruden ovennævnte udstyr tilbydes der naturligvis en række andet tilbehør til bilen. Der kan tilkøbes sikkerhedspakker, bakkamera, tonede ruder og adaptiv fartpilot.

​Fiat Tipo kan testes, køres og købes hos Autonorden, som er din Fiat forhandler i København. Vi har åbent alle ugens dage, så book endelig en prøvetur i en Fiat Tipo, og lad os guide dig igennem de forskellige muligheder som Fiat Tipo byder på. Vi tilbyder billig finansiering både med og uden udbetaling. 

Vi kan ligeledes tilbyde forsikring og serviceaftale, så du kan have ro i sindet, når du køber bil hos os.​

Desuden tilbyder vi også leasing af Fiat Tipo, fra 2.995,- om måneden, med 4.995,- i førstegangsydelse.

BOOK PRØVETUR

Prisliste​

Leasing prisliste​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autonorden A/S

CVR: 71323919

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup

Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup

Åbningstider Salgsafdelingen

Mandag-Fredag​​

​09:00 - 17:30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

11:00 - 16:00

Åbningstider Servicecenter

Mandag-Fredag​​

​07:00 - 17:00​

Lørdag-Søndag

LUKKET​

facebook​ Følg os på Facebook

Cookie- og privatlivspolitik - klik her for at læse mere