Nye Fiat Tipo modeller

Nyhed: Tipo Cross

Den nye Fiat Tipo er kommet til Danmark – med facelift inde som ude, nye og opdaterede motorer, nye sikkerhedssystemer og som crossover for første gang nogensinde. Den kommer som 5-dørs og Station Wagon i tre forskellige varianter (Tipo, City Life og Life) og som crossover i to varianter (City Cross og Cross). 

De ydre former på Fiats familiebil har fået et moderne, elegant og dynamisk ydre – fronten har en ny kølergrill, og den nye Tipo er den kun anden Fiat med det nye Fiat-logo, som også sidder på den nye, elektriske Fiat 500. Forlygterne er nye, og både for- og baglygter kan fås med LED, hvilket understreger det moderne udtryk.​

Den nye Tipo modeller  kan opleves hos Autonorden.

Nyhed Tipo Cross

Mød den helt nye Tipo Cross som med et stærkt design udståler styrke og stil. Skabt med øje for detaljen, fra det udvendige design med markante fuld-LED lygter foran og bagpå, til det lækre interiør i materialer af høj kvalitet.

Tipo Cross er yderst veludstyret. Ud over den lange række af standardudstyr får du oven i købet lige nu infotainmentpakke med 10” HD touchskærm og trådløs Apple Carplay/Android auto og trådløs mobilopladning med i prisen.

HØJ SIKKERHED
Sikkerhed er i top på Tipo Cross som er udstyret med masser sikkerheds- og assistentsystemer, som fx automatisk nødbremse op til 200 km/t, aktiv vognbaneassistent, skiltegenkendelse med fartbegrænser, træthedsovervågning, blind vinkelalarm, aut. langt lys ikke mindst adaptiv fartpilot. Med Tipo Cross er du absolut godt klædt på i trafikken.

Den store nyhed i form af Fiat Tipo som crossover. En høj køreposition og den højeste grad af komfort og teknologi pakket ind i et moderne og dynamisk SUV-udseende.  Den nye Tipo Cross har det hele og kan det hele.

Opdateret dieselmotor og ny benzinmotor

I motorrummet er der også nyt i form af den nye trecylindrede benzinmotor 1.0 GSE T3, der er den seneste tilføjelse til familien af Fiats FireFly Turbo-motorer, og som leverer 100 hk. Den har et moment, der sikrer et stort kraftoverskud selv ved lave omdrejninger – ved blot 1.500 o/min. yder den 190 NM – og den er samtidig støjsvag. Motoren er kombineret med en manuel gearkasse med 5 trin, der sikrer en kvik bil i byen og komfort på motorvejen, hvor den med 130 km/t. ligger på blot 3.200 o/min.

Det er også muligt at vælge diesel med den opdaterede Multijet-motor på 1,6 liter. Den yder 130 hk, kommer med en 6-trins manuel gearkasse. Begge motorer lever op til Euronorm 6D Final.​

motortipo

​Prøv Fiat Tipo hos Autonorden

Fiat Tipo kan testes, køres og købes hos Autonorden, som er din Fiat forhandler i København. Vi har åbent alle ugens dage, så book endelig en prøvetur i en Fiat Tipo, og lad os guide dig igennem de forskellige muligheder som Fiat Tipo byder på.

Vi tilbyder billig finansiering både med og uden udbetaling. 

Vi kan ligeledes tilbyde forsikring og serviceaftale, så du kan have ro i sindet, når du køber bil hos os.​

BOOK PRØVETUR

Prisliste​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autonorden A/S

CVR: 71323919

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup

Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup

mail_3​Send en mail til Autonorden:

Salgsafdelingen: Salg@autonorden.dk

Værksted: ​Mek@autonorden.dk

Pladeværksted: Plade@autonorden.dk

Reservedele:  Reservedele@autonorden.dk

Administration: Administration@autonorden.dk

Mandag-Fredag​​

​09:00 - 17:30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

11:00 - 16:00

Værksted

Mandag-Fredag​​

​07:00 - 17:00​

Lørdag-Søndag

LUKKET​

facebook​ Følg os på Facebook

Cookie- og privatlivspolitik - klik her for at læse mere