Fiat panda - pris fra kr. 119.990,-​

Italiensk design og større end de mindste - Fiat Panda er svaret. Fiat Panda fås hos Autonorden.​

Komfort og udstyr

Med 5 døre som standart, indbyder Fiat Panda til en praktisk anvendelse. Masser af plads i kabinen og et bagagerum på hele 225 liter gør at Fiat Panda er større end de nærmeste konkurrenter. Det eneste der er småt på bilen er prisen. Fiat Panda fås fra kun kr. 119.990,-. Panda byder på lækre detaljer i Italiensk stil, og en høj finish og materialevalg både udvendigt og indvendigt. Panda fra Fiat fås ligeledes i flere forskellige udstyrsudgaver, der gør valgmulighederne utallige. 

Motorer

Sprælsk twinair motor fra Fiat gør køreoplevelsen interessant og sporty.  Dette er altså en model hvor drift og anskaffelse hænger sammen. "Bella Italia"

Tilbehør

Et væld af eftermonteret udstyr kan tilvælges, og Fiat Panda kan designes som du ønsker det, med pyntelister, alufælge osv.

Fiat Panda kan købes hos Autonorden, som er din Fiat forhandler i København. Vi har åbent alle ugens dage, så book endelig en prøvetur i en Fiat Panda, og lad os guide dig igennem de forskellige muligheder som Fiat Panda byder på. Vi tilbyder billig finansiering både med og uden udbetaling. Vi kan ligeledes hjælpe med forsikring og serviceaftale, så du kan have ro i sindet, når du køber bil hos os.​

Book prøvetur

Autonorden A/S

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup


Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup
Tlf: 32 47 60 00
Mail:​ autonorden@autonorden.dk

Åbningstider​

Salgsafdelingen

Mandag-Fredag​

09:00 - 17:30​

Lørdag

Lukket

Søndag

11:00 - 16:00

Servicecenter

Mandag-Fredag​

07:00 - 17:00​

Lørdag og Søndag

Lukket

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt