NY BIL - FIND DEN HOS AUTONORDEN

Vi er autoriseret forhandler af Nissan, Opel, og Fiat. Det vil sige, at vi kan tilbyde dig hele modelprogrammet fra disse tre mærker.

Nissan har igennem mange år udvidet markedsandelen i Danmark, og er blevet et af de største asiatiske brands i Europa og ikke mindst Danmark. Med mange nye modeller introduceret (og flere på vej) er der også en Nissan til dig. Dette gør sig gældende om du mangler en ny personbil, eller om du er erhvervsdrivende og ønsker en ny varevogn eller van.

Opel er en klassisk tysk bil med den gode standard derefter. Opel imponerer med sin tyske ingeniørkunst, elegante design og lækre features. Opels brede modelprogram gør, at der er noget, for alle.  

Fiat har altid været et populært mærke i Danmark. Med Italiensk design og charme er dette mærke ikke til at komme udenom, hvis man ønsker en bil, der skiller sig ud og har sin egen personlighed. Med sans for detaljen, og et spændende modelprogram kan du få den italienske fornemmelse i din nye Fiat personbil.

Fiat Professional er en selvstændig enhed under Fiat brandet, som leverer erhvervskøretøjer med høj kvalitet og ikke mindst variation. Der findes en Fiat Professional til ethvert formål og behov for dig som erhvervsdrivende. Fra de helt små Fiorinoer til Ducato Chassis, hvor du selv kan vælge netop den opbygning, der passer til din branche.

Se de enkelte modeller ved at klikke på mærkerne

Fiat personbiler

Få mere information om personbiler fra Fiat

Nissan personbiler

Få mere information om personbiler fra Nissan

Opel personbiler

Få mere information om personbiler fra Opel

Privatleasing

Her kan du læse mere om privatleasing samt se priser på Nissan og Fiat privatleasing. ​

LEASING

Købsguide (FAQ)

I dette afsnit har vi prøvet at samle de mest stillede spørgsmål, der måtte være mht. bilkøb. Meningen er at få afklaret nogle af de spørgsmål som du må sidde med, hvis du ikke er 100 meter mester i at købe bil. Vi ved nemlig godt at det er en stor investering af skulle købe bil, så derfor er det vigtigt for os, at du er klædt ordentlig på til den endelige beslutning. 

Gå til Autonordens købsguide (FAQ)

Book din prøvetur allerede i dag

Her kan du booke prøvetur i den eller de modeller som du finder mest interessant. Vi har et bredt udvalg af indregistrerede demomodeller, således at du kan prøve netop den bil som du ønsker dig. Vores prøvebiler er altid af den nyeste model, så du er sikker på at få den optimale oplevelse.

Book din prøvetur nu

Autonorden A/S

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup


Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup
Tlf: 32 47 60 00
Mail:​ autonorden@autonorden.dk

Åbningstider​

Salgsafdelingen

Mandag-Fredag​

09:00 - 17:30​

Lørdag

Lukket

Søndag

11:00 - 16:00

Servicecenter

Mandag-Fredag​

07:00 - 17:00​

Lørdag og Søndag

Lukket

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt