Nissan pulsar - pris fra kr. 202.770,-​

Den nye Nissan Pulsar byder på overtruffen komfort, masser af udstyr og eminente køreegenskaber.​

Komfort og udstyr

Nissan Pulsar er et synonym med plads. Denne bil har klassens bedste bagsædeplads, og selv væsentligt større biler må lade sig slå. Her kan de langbenede virkelig strække ud, og gøre selv direktøren med chauffør misundelig. Nissan er kendt for sit høje udstyrsniveau, og Nissan Pulsar er ingen undtagelse. Fra standartudgaven kan nævnes aircondition, fartpilot, bluetooth telefonsystem, varme i begge forsæder, fjernbetjent centrallås, elruder, elspejle med varme, USB og AUX indgang til musik og meget mere. Der findes altså ikke en "skrabet" udgave når vi snakken falder på Pulsar.
Skal der være luksus på menuen, kan det nævnes at Pulsar kommer i fire udstyrsudgaver som spænder fra Visia, Acenta, over Tekna for at slutte i en Tekna R udgave. Sidstnævnte er med fuld læderkabine, sportslygter med sort indsats, store alufælge, Bi-LED forlygter, navigation med 360 graders kamerasystem, kollisionsradar og meget mere.

Motorer

Tre kraftfulde motorer kan vælges imellem. To benzinmotorer på hhv. 115 hk og 190 hk. Begge motorer er udstyret med turbo, for at give en god acceleration samt god brændstoføkonomi. Nissan Pulsar findes også med en økonomisk og velafbalanceret dieselmotor, som yder 110 hk, og et drejningsmoment på hele 260 NM. Med en brændstoføkonomi på 27,8 km/l er denne diesel meget velegnet til pendlerkørsel. Benzinmotoren med 115 hk, klarer hele 20 km/l, hvilket gør at en Nissan Pulsar kun koster kr. 310,- i halvårlig ejerafgift. Nissan Pulsar findes med både manuel- og automatgear.

Tilbehør

Der er et væld af tilbehør til Nissan Pulsar, således at det er muligt at designe din helt egen bil. Flere forskellige alufælge, spejlkapper, kromdetaljer, pyntelister i mange farver mm. Alt sammen noget der er med til at gøre Nissan Pulsar til en unik bil for dig.

Nissan Pulsar van, med priser fra kr. 125.112,- + moms er en gylden mulighed, hvis bagsæderne alligevel ikke skal bruges.

Prøv bilen hos Autonorden, hvor vi har et bredt udvalg af modeller og farver. Bestil din prøvetur allerede i dag.​

Book prøvetur

Autonorden A/S

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup


Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5, 2770 Kastrup
Tlf: 32 47 60 00
Fax: 32 47 60 01
Mail:​ autonorden@autonorden.dk

Åbningstider​

Salgsafdelingen

Mandag-Fredag​

09:00 - 17:30​

Lørdag

Lukket

Søndag

11:00 - 16:00

Servicecenter

Mandag-Fredag​

07:00 - 17:00​

Lørdag og Søndag

Lukket

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt