Nissan micra - pris fra kr. 99.990,-

Stor bil til meget små penge. Sådan kan en Nissan Micra betegnes, da den indeholder masser af plads, kraftige motorer, en masse udstyr og en lav pris.

Komfort og udstyr

Komforten er høj i den nye Nissan Micra. Med priser fra kr. 99.990,- får du i denne bil et hav af udstyr og pladsforhold som ellers ikke er kendetegnet ved de priser. Af udstyr i den mindste udgave kan nævnes, fjernbetjent c-lås, elindklappelige sidespejle, bluetooth telefonsystem, USB og AUX indgang til musik, 5 døre, elruder, armlæn foran og meget mere. I Nissan Micra får du et bagagerum på hele 265 liter. Hvis sæderne lægges ned opnår du hele 1.132 liter. Med fem døre som standart er indgangsforholdene optimale i den nye Nissan Micra. Nissan Micra findes i fire udstyrsniveauer, så hvis du går all in, fås den med navigation, glastag, nøglefri betjening, alufælge, parkeringssensorer og meget mere.

Motorer

Nissan Micra finder du to motorer, som yder mere end konkurrenterne. En udgave med 80 hk, samt en udgave med kompressor, som yder 98 hk. I begge motorer er der mulighed for at vælge automatgear. Gearingen i den manuelle version er yderst behagelig, da der er langt mellem gearskiftene, hvilket gør at der ved bykørsel ikke hele tiden skal skiftes gear når man accelerere. Med en brændstofforbru over 20 km/l, kvitterer Nissan Micra med den laveste grønne ejerafgift på kun kr. 310,- halvårligt. 

Tilbehør

Til Nissan kan vælges 10 forskellige farver. Sammen med de mange flotte detaljer på bilen, og et væld af eftermonteret udstyr - gør at du kan sammensætte din helt egen Micra. Pyntelister, spejlkapper, indvendigt udstyr, fås i mange forskellige farver og former. 

Nissan Micra har eksisteret i over 30 år, og det er ikke uden grund at bilen forbliver populær! Hvis du vil være en del af denne popularitet, så book en prøvetur hos Autonorden, og lad os guide dig gennem de mange muligheder. Vi glæder os til at hilse på dig.​

Book prøvetur

Autonorden A/S

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup


Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5
Tlf: 32 47 60 00
Fax: 32 47 60 01
Mail:​ autonorden@autonorden.dk

Åbningstider​

Salgsafdelingen

Mandag-Fredag​

09:00 - 17:30​

Lørdag

Lukket

Søndag

11:00 - 16:00

Servicecenter

Mandag-Fredag​

07:00 - 17:00​

Lørdag og Søndag

Lukket

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt