​Erhvervsbiler

Hos Autonorden finder du et bredt udvalg af funktionelle erhvervsbiler fra Fiat og Nissan. Vores erhvervscenter er klar til at løse en hver tænkelig opgave.

​Velkommen til Autonordens erhvervscenter. Vi fører hele sortimentet af varebiler, busser og chassis-opbygninger fra Fiat Proffesional og Nissan. I 2013 færdiggjorde vi byggeriet af vores kombinerede servicecenter og erhvervsafdeling. Det betyder at vi har et 500 m2 stort showroom, kun dedikeret til erhvervsbiler, beliggende på Bjørnbaksvej 5 i Kastrup. Vi er blandt de absolut største spillere på markedet for Fiat Proffesional og Nissan. Vi satser på erhvervskunder, og har dedikeret personale til opgaven, som kan varetage dine krav og specifikationer. Så om opgaven er simpel eller kompleks, så har vi løsningen og netværket til at opgaven kan fuldføres. Vi samarbejder med de bedste opbyggere i landet, hvilket giver fleksibiliteten til at kunne imødekomme specialordre. Vi leverer biler til alt fra den lokale håndværksmester over de store leasingselskaber til kommuner og regioner i hele Danmark.​

Mød vores erhvervskonsulent

Mathias Ipsen er erhvervskonsulent hos Autonorden, og har været ansat siden 2012. Mathias har en baggrund som uddannet elektrikker, men skiftede kontakterne ud med erhvervskøretøjer i 2006. Siden har Mathias beskæftiget sig med salg af varevogne i alle afskygninger. Igennem tiden har Mathias opbygget et stort netværk, som har valgt ham som loyal leverandør af erhvervsbiler. Mathias kan kontaktes på nedenstående oplysninger. Hvis du vil kontaktes af Mathias for yderligere information eller et tilbud, så benyt kontaktformularen.

Mathias Ipsen

Tlf.: 20 21 60 99

Mail: mi@autonorden.dk

Skriv til os her
 
 
 
Vil du modtage vores nyheder samt specielle tilbud på mail?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autonorden A/S

Salgsafdelingen

Adr: Englandsvej 391, 2770 Kastrup


Servicecenter/Erhverssalg

Adr: Bjørnbaksvej 5
Tlf: 32 47 60 00
Fax: 32 47 60 01
Mail:​ autonorden@autonorden.dk

Åbningstider​

Salgsafdelingen

Mandag-Fredag​

09:00 - 17:30​

Lørdag

Lukket

Søndag

11:00 - 16:00

Servicecenter

Mandag-Fredag​

07:00 - 17:00​

Lørdag og Søndag

Lukket

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt